kamera sladden är borta

:'(

mot träning

bilder på outfitten kommer senare. puss

jag tycker gingers är otroligt söta!

kolla på den här tjejen liksom!!
vilken skönhet!

yay

otroligt snygga ♥
inzoom med webcamera, älskar youcam kvalite! :)
julia l trog ut mina örhängen på bussen! fett najs, nya örhängen i ! :) som jag förövrigt fick av kusin i födelsedagspresent, :)) ska dra iväg på golf strax och sen när jag kommer hem göra läxor, eller förhöra lite typ.
var med julia s idag och lind alice och råbärt, fast bara på bussen och i täby. aja, onödig fakta ..
shingeling!! pussar :)

mycket träning = bra utseende = mycket sex = :)

haha jag gillar titeln! idag har varit en chill dag, fett kul egentligen!! ÄLSKAR livet nuförtiden, är så jävla glad och har värlendds bästa vänner och mår bra och äter mycket!! :D har precis kommit hem från ett tufft tränings pass, nu ska jag gå ut och gå eN sväng med kimsy, iu ca 20 minuter. igår var vi ute och gick i 1 timme och lite till ungefär. sen ska jag plugga, sen äta massor, sen sova.
juste var med smolle i täby idag! hahhaha det var fett kul!! x) träffade arne och massa andra, men han bah krama smolle och sa hej. sen när han säg mig han bah: du var den där tjejen som kasta en melonbit i huvet på mig.. HAHA så jvälka ägd!!

fett fin bild!!

outfit

huvudsak, shortsen !
osminkad typ, fast lite mascara på överfransarna (fast det syns inte haha)
outfit!!
ring - spanien
kavaj - bikbok (49 kr)
shorts - åhlens (29 kr)
hpollister tröja - från jacob, fast den är ju från hollister ;)
haha västa budget outfitten! allt går under 100 kr (förutom tröjan) för ringen kosta typ 30 spänn :P
puss hej, nu ska jag kila iväg till bussen

idag

drar jag till lidköping bara satt ni vet. :)  ska kila till bussen nu, hejdå! :)

-

Uppfinnaren av Harley Davidson MC:n anlände till himlen, och fick prata med Gud…

”- Säg mig, var det inte du som uppfann kvinnan?

- Jo, svarade Gud.
..................
- Du måste erkänna att det har blivit något konstruktionsfel;

1. För tung framdel.
2. Bullrar på tomgång.
3. Bakändan kastar.
4. Avgasröret sitter för nära insuget.

- Det är mycket möjligt att det har blivit något fel, svarade Gud. – Men statistiken visar att det
är många fler som rider på min uppfinning än din

GRATTIS ÄLSKLING!!!

FINAST VILMA fyller år idag!!!! grattis ! :) love you ♥

melooooooooooooonas

ska gå upp och titta klart på filmen jag börja på igår. har gjort iårdning melon och bulle :D webcamen funkar icke så inge bild, men föreställ er en bild med mig drägglandes över en tallrik meloner som en hund drägglas över en annan snygg hund. hmm.., random synonym

örhängen!!

feeeeeett najs, köpte örhängen igår, måste ha silver (:() sså spendera 250 kr på 3 par örhängen ..
okej, då vet jag.

eey

skolan igår var ju kul att träffa alla! är fett taggad för hela 8an , förutom mitt schema. fyihelvete. slutar kl 3-4 typ varje dag :( inte najs... idag har jag varit med alice, mimmi och julia! haha vi hade kul i täby och näsbypark när vi tog massa plankan bilder....random. HAHA! eeh ska typ käka snart, och har fixat film också så det blir m,ysigt! imorrn har jag skola från 9 till halv 2, sen på torsdag börjar jag påriktigt!! :O
haha jag ser ut som en myrslok 
:)

jag tog ju bilder förut som jag skulle lägga upp

då måste jag fan göra det!

sena malta bilder

marknaden

ska sova nu

the voice va tråkigt i början, sen efter ett tag flyttade vi på oss till kanten (mer luft) och då vare jätte kul, så vare VÄRSTA snygga killarna jag dog. kom hem kl 11, godnatt..


outfit typ

ska dra till bussen snart, men detta har jag på mig
aah okej, först facelook. bara mascara
tröja - holebrook // jeans - crocker (JC) // röda converse // Henri Lloyd väst
shingeling

rubrik kanske....?

eeh försöker vakna i rätt tid och så nu inför skolan, vakna strax efter 10 :) ikv blire the voice med mimmi vilma julia lind och smolle. fast kimsy och alla dom kommer va där så ska nog träffa de lite:) eeh, ska käka mat när mamam och pappa kommer hem. puss hejdå
random bild, har seriös bildbrist!!

kul kväll med tjejernaaaaaaaaaaaa

lyckad kväll hos julia lind med alice, mimmi, smolle, vilma och julia lundberg :) haha jag och mimmi har fett kul humor!! the haygaffles... (no comments) men vi bada och käka och bada och satt utanför i regnet i julias tält med filtar och möbler och hade jätte mysigt! men ska sova nu för måste försöka vända på dygnet :( imorrn ska jag till smolle vid 1 tiden och mimmi är också där. sen åker vi in till stan med alice och julia och går på the voice :) puss puuuuuuuuuuuuuss godnatt :)
SÅ JÄVLA SÄMST REDIGERAT!!

sa du sverige? låter kallt..

är hemma nu. kom hem igår natt vid 1 tiden. har haft så jävla kul i spanien , träffat nya kompisar och massa :) köpte inte så mycke, en randig tröja från zara och en stickad tröja från sfera. sen köpte jag små smycken på marknadern som var utanför vårat hotell varje dag :) nu är kimpan här och vi chillar galet. har bakat smulpaj med blåbär. eeh snart ska vi kolla på film och sen vid 3 tiden ska jag fixa mig. för det är pool party hos julia :) möter vilma på bussen, shingeling!
yay min rand, lägg märke till att kimsy står i bakgrunden och läckrar sig...
shake that bootie

min blogg design + header

är cp, bara satt alla vet.

mina födelsedag presenter


visar grejerna jag fick av familjen, de jag fick av mina kompisar i onsdag pallar jag inte fota .. :P
hollister tröja av jacob ♥
hole brook tröja av mamma ♥
rugby/fotbolls tröja av mamma ♥
samsung galaxy ace av pappa ♥
(fast ska få den om några dar för den var slut i lager)
svarta hunter stövlar ♥
pengar av farmor och farfar och mormor och morfar ♥
åååh fick så himla mycket finfina saker!! är fett överlycklig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på min födelsedag så var jag hos julia lind med smolle och mimmi. vi hade jätte mysigt och kul! vi satt på trallen(somjuliasäger) i hennes tält och åt och snacka och hade kul. och planerade en '' viss lista'' haha ser fram emot det!
idag har jag spelat golf tävling hela dagen och sen på kvällen åkte jag och mimmi in till täby och käka och kolla på bio. vi skulle egentligen se bridemaids men den var slut så vi såg ''horrible bosses'' istället och den var fett grym!!!!!!!!!!!!!!!!!! as bra! :)
om ca 6-7 timmar åker jag till spanien, najs! är där tills på torsdag kväll/natt. sen dagen därpå äre poolfest och så, sen thevoice festivalen! :) najs najs.
godnatt ses om ett bra tag! ♥♥

lite efter menmen..

ska iväg på golf nu, sen stan bio middag med tjejorna. puss hej

födelsedag

tack för alla gratulationer, ska göra mig iordning nu och dra till julia lind :) idag ska jag typ vara med kanske smolle, mimmi julia, kanske alice och vilma, najs :) chill tack. haha typ alltid sånt här väder på min födelsedag x) aja, berättar mer om vad jag fick senare!!

jag är rädd

jag gillar inte när det oskar och blixtrar, och jag är helt ensam hemma :( men snart kommer kimsy och gör mig sällis :)

min blogg

är lite cp just nu, designen och bakgrunden är klart (tack till bodil :)) men headern funkar ionte att ladda upp så det ser ganska phsyke ut....

just nu

är jag typ sjukt trött! har hunnit med massa saker , hihi duktig flicka :)
städat rummet
plockat iordning grejer för 7an och 8an och sånt där
dammsugit övervåningen
ätit lunch
underbart! ska hoppa in i duschen lite senare också,k men nu är det dags för ''babe- den modiga lilla grisen''

JAG ÄR KÄR PÅ NYTT

299:-, cAshing!

vaknade vid tio tiden, och har mycket att göra!
MIN TO-DO lista
  • städa rummet och skrivbordet och så. haha det ser ut som ett bombnedslag...
  • rensa grejer och sätta in grejer från 7an i pärmar och göra iordning för 8an
  • dammsuga övervåningen
  • äta lunch
  • duscha och tvätta håret
  • fixa fram maten och så
  • ta på mig kläderna (vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig!!) och sminka mig och fixa håret
  • sätta igång musiken,
sen är det fest hos carro (...) carro carro
shingeling

Hejsan.

Hej Carro och hennes blogg. Nu har jag ändrat lite, vet inte om du tycker att det blev bra, annars kan du bara säga till så ändrar jag nått. Det blev inte så jättestor skillnad fast lite. Och jag ursäktar att bloggen har sett störd ut idag... Puss /Bodil.

måla staketer

med jacob nu, hejdå

kom hem 20 min sen

nu ska jag typ sova. har varit ute med kimsy hela kvällen, och issa. fast hon drog hem vid 11 tiden och då satt hon precis bakom smolle på bussen (giraf) haha och vi prata i tele och issa typ börja as garva och massa grejer.. haha. min nya fina kläder är kladdiga för jag och kimsy drack upp och ner och då sprutade hon läsk på mig sen sprutade jag på henne:) hihi, vi har legat i typ 1 timme under stjärnklar himmel och pratat om massor av saker.
lyckad kväll!
men jag och kimsy var ju i täby idag och då när vi väntade på bussen såg kom lydia viktor och rikard. aaaaaah shit fan va länge sen har saknat dem galet mycket!!!!!!! och tidiugare idag så träffade jag också lollo hanna och amanda!! (haha eller altså jag gick på bussen och såg dem stå utanför och jag bakna på fönstret och de börja skrika och jaga bussen när de såg mig, hihi aw fina vänner man har!!!!! detta är ypperligt tråkigt att läsa, men det var min dag :) (haha det var nog ingen som lä'stse allt)


fett otaggad

är så jävla otaggad som det går att vara, gick upp 40 min sen och ska rulla ner till tåget om 20. ska spela golf idag och på fredag........... är så jävla seg i kroppen. fuuuck, aja, nu ska gå ner och göra iordning en macka. puss hej
› fuck me

just my luck

haha fan då

vad ska jag ha på mig?!?!?!

på min fest på onsdag!! fyller år på torsdag btw :3 men äårligt talat vad fan i mig ska jag ha på mig?!?!?!?! jag får flipp!! altså tror jag kör på min kavaj, klackskkor, slitna shorts och linne, eller något annat! :)

redigerat

kom hem från vilma ett tag sen, väntade på bussen i spöregnet.... älskar regn , stunden var ren njutning. eeh alice sov också över, vi sov i deras gäst hus och hade jäätte kul :) nu ska jag inte gå in på detalj vad vi gjorde heller .... haha :) aja, ska käka strax och ikv vid 10 blire KIMSY!!!!! saknar henne som fan, min älskade underbara baby!! haha okej dedär låter fel... aja ni fattar,. jag gillar henne mycke som kompis :D (altså..)
älskade mormor ♥ hihi

Lidköping booo forfeen

Sho jaow :) idag ska jagåka hem, kuste bloggar från kusinens iPad så jag skriver som ett babian arsle.. Haha, iaf när jag kommer hem ikv så skjustar mama Mia mig till vila där jag sover i hennes gästhus med Alice också. Juste, funtat på att kanske skaffa lösenord, nejvänta. Ska jag inte alls de;) EEG aja, har shoppat en del och fått massa kläder de senaste dagarna /veckorna. FETT AS najs!! EEh ska dra nu shingeling..:)

my eyes are like the lens of a camera, i dont have the power to choose what i want to remember

haha random bild

lite bilder från idag och igår

på båten, haha min mage
hihi mormor ♥

jag drar inte efter andan för att använda ordet succé

haha vithårig brud..
mormor och morfar har precis kommit. dagen igår var grym! en dag på västkusten, vi vare dels i kungshamn hos syslingarna och badade as mycke från hopptornen och de, kändes seriöst som om man var utomlands. vatten var klarblått saltvatten och det var strålande väder, så hoppade jag från klippor med några kompisar jag träffade där. sedan drog vi till smögen bryggan och gick i affärer och köpte lite födelsedagspresenter :) sen drog vi vidare till hovenäset och de och träffade en massa pappa-släkt. för pappa hade tagit ett foto förra året på farfar och hans syskon (de som fanns kvar i livet) och då har vi åkt runt på västkusten och överlämnat de till hans syskon och så. vi fick ''kaffö och bölle'' överallt x) älskar västkusten ♥
men det var så lustigt/roligt för de bodde liksom ner för gatan till varann och alla kände alla, och så träffar någon nere på stan som heter öster i efter namn så visar det sig att vara gammelmormors dotter kusin barn. haha känner mig som en huvudperson i davinci koden .

golf jaow

har haft 2 underbara dagar med mimmi!! vartt skit mysigt och kul , vi har badat och solat och haft skit kul! :) älskar bruden galet!! ♥
finaste!!
nu ska jag iväg och spela golf:) sen typ direkt efter så åker jag till smögen och västergötland och lite sånt. kommer hem på lördag, då ska ja vara med vilma och på söndag med. puuss catch you later!

perfekt väder!!

tar med mig system digital kameran och lägger upp bilder sen. men nu ska jag åka till norrtälje mot mimmi! :) kommer bli skit kul :D

RSS 2.0