choklad krig idag

på prao :) haha jag fick en stor mustach av hermaaaaaan, tack! snart ska jag ta bussen till täby och möta smolliiiiii  ♥ that babe asså! vi ska hitta å nåt kul naizz asså! sen ska jag träna fett soft! idag på prao fick jag servera massa gäster de va jättte kul :D imorn äre prao igen faan va soft :) på fredag åker jag till skövde med simgruppen på träningsläger :))))))
bra uppdatering asså, shing!
bild från i somras gosig brosha där !

tja hörni!

tjooo guys :) hela den här eckan har jag prao :D:D:D naaaaiz,jag praoar på nygårdsvärdshus / skänkstugan med herman! nnirr de första jag fick göra igår var att smaka på brownies :D soft jobb haha.. igår bakade vi också en kladdkaka med 2 kilo socker! 15 ägg! haha de va sjuuuuuuuuuuuuuuuukt mycke smet :) näääjs idag ska typ jag och alice bada lol. bada = doppa sig, sen springa upp i bastun. ska fråga mimmi och julia också näääjs. nu ska jag gå upp och göra mig iordning och sen kommer herman och edina och hämtar mig så åker vi till nygård :)
mästerkockarna!

outfit torsdag

såhäääääääääääääär såg jag ut idag :))

+ rutiga sommar skor :D
jeans - jc
blus - ginatricot
skinnjacka - bubbleroom
med mina snabba brillz

idag såg jag ut såhär! fett somrigt :) näääääääääääääjz
btw, gjorde en kladdkaka till min mamma som en fin överaskning imorn på hennes födelsedag. hoppas hon blir glad.......
hahahahaghahahahahahahahahahahahahahaha (hitta g:et)

cravings

jacka 399 från hm! den finns i klar röd också som var as snygg men fanns inte i min storlek :(   fan va jag vill ha den här asså skit snygg jöö! men behöver inga fler jackor/får inte köpa mer för har 1248327582139548192489174891247 olika jäckor hemma. hehe kanske köper den ändå :)

outfit tisdag

close-up
svart stickad tröja - jc
blå blus under - jc
jeans - jc
halsband - nån affär...............
(haha lägg märke till att jag ser ut som frodo i sagan om ringen på den här bilden XD)
ja ba tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
såhär såg jag ut i tisdags :)

tja

just nu
ds
osminkat och nyduschad efter tränign. nu haar jag kollat på 30 grader i feruari som jag följer varje måndag! as bra program :)) sitter i min fluffiga tröja men ska gå in på mitt rum  nu och läsa lite science sen sova. godnatt shing

aah shit

fan jobbigt har matte , biologi och engelska prov nästa vecka + frranska gloser! fml............ aja, ska till täby med pappa en snabbis ska in på hollister och kolla , jag vet jag kör lite mainstream. ikväll kanske jag skulle vara med linnea sara och sofia, kyrkby barn :) får se ifall de blir av. aja shingeling
sexy and i know it!

oh oh ohhhhh

diggar elvis just nu, burning love. fan va jag älskar den låten asså!
hhaha fastna inte riktigt på bild däääääääääär!
hiaha
hejdå nu ska jag springa till bussen

myspys dag

var i staden idag och fika med mimmi alice och julia lind! fan va mysigt de va asså, inne på espresso houuuuuuuuze. vi hade massa roligt tjejsnack och såå :) trevligt trevligt nu skia jag plugga lite matte för min matte lärare bestraffar mig mimmi och smolle för vi smög ut från lektionen i typ hur länge som helst. vi satt och skratta på några bänkar hahaha de var såååååkul! så kom han och vi typ gömde oss och blev jagade av rittan XD måste jobba typ 20 tal! :'(
bye bye :)
cp fot
till mina svarta platåskor!! :)
lurvsak - bubbleroom
jeans - crocker
vit top (syns typ inte) - hm
army kavaj - hm
skarf - thailand
:))

nattbloggning

:))))) nu sitter jag och gör en sista minuten läxa som ska vara inne imorrn och snackar lte med albin, gosig grabb! godnatt imorrn ska jag  ha klackskor på mig! :D (då vet ni)
before and after bild som ni ser. hade ingen annan bild haha
godnatt !

WTFFFFF

hahahaha nu byttes min spotify till andrea boccelli, en opera sångare XD
typ den här ;D

vad gör jag just nu?

lyssnar på hårdrock på mitt rum
fast nu byttes det till onerepublik!
juste, igår var jag på bio med erik! vi såg en gång i phuket haha det var jätte kul :) nu ska jag plugga matte shing

tjoooooofan

tjena, hhaah har märkt att alla titlar på min blogg är typ ''tjooo'' eller ''tjena'' eller ''shoo'' haha jag leker invadrar svenska lol. har suttit på mitt rum och skrattar och tittat på animal planet och ätit choklad fingrar, härlig fredag! hhahahhahaha jag gjorde en as kul video XD sitter själv på mitt rum och är hyper, lol vad gör man inte..
kollla hela så värt det!

jag ba flänger med håret!

ganska suddig bild men men! jag och hanna bytte kläder idag så hon fick min randiga skjorta från cheapmonday och jag fick den här. ääälskar den :D och till dedär halsbandet ocksåå, kände mig jääätte bekväm i det! :) :D :)
skjortan är från levis
och mina brallor är från cheapmonday


upp och ner, rubrik ämnad åt denna bild

hahahhaha alla bilder var ju epic! XD leker snygg men lyckas ej, heheh
efter skolan åkte jag till täby med lollo och amanda men träffar smollen så var med henne! naiz köpte en glass på donken (shame on me) haha. puss hej nu ska jag gå ner och skala en morot

det jag köpte när jag shoppade med anna!

en bra neccäsär till min träning (super nöjd!)
en top från indiska , ser bättre u när man knyter den :) 105 :- (rea)
stickat från hm, 199 :- kr
röda byxor från ginatricot ! 199 :-
en underbar vit blus från ginatricot som kosta 249 :- men jag fick den av anna som försenad födelsedagspresent ;) lycka!
detalj
och en rutig skjorta från ginatricot ! :)
käka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas gott på sandys! så jävla gott vare!! :DD
såhär såg jag ut då

sov hos john :)

john = julia so ya know :)) hahha kallar henne för john (hihi) okej de va kul. lördags morgon vaknar jag gör lite frukost och sen åker jag och mammaoch spelar tennis, sen kommer julia och mamma skjutsar oss till gymmet i näsbypark. vi gymmar i typ en timma och en kvart och sen duschar jag men inte julia haha hon är så nasty. sen åker vi till lidl och STORHANDLAR as random grejer haha.
sen pker vi hem till henne, sen åker vi till mörby för att vara coola och gick upp på taket på nån grej där. sen satte vi oss på tuben för att vara coola och åkte till danderyd och tog bussen. i åkte hem igen och träffa arne/rasmus och åkte på han moppe hahhahahhahahahhahhahaha. de gick as bra! :D
sen sov vi hos julia, vi spoona i hennes iskalla rum. haha vi hade mjukis kläder + ett dun täcke + element + värmeblåsare + mänsklig värme . jaow. imorse när vi vakna så fixa vi oss hon skulle till sebastian och jag till kyrkan (f.alone). haha blir alltid jätte trött och sömnig i kyrkor! jajajjajja
dehär var ett jätte onödigt långt inlägg lol. snart ska jag ut och springa måste bara smälta maten som jjag precis käkat!
hahahhaha jag klädde mig varmt! fin bild :))
vi käkade fiskpinnar och chickennuggets med curry sås :))
maten vi köpte : vitlöksbröd, chips, chips skruvar, mozarella, bakelser, choklad milkshake, energi dryck, chicken nuggets och jag tror det var allt :)
smålustig bild sådär :)
puss hej!

just do it


tjoo

idag har jag inte gjort så mycket, fadern fyller! vi har bakat en jättefin  tårta som blev as god och åt en massa god mat. vi 10-12 tiden var jag ute och gick med mamma i 1 timma och 20 minuter! feeeett länge asså. sen åt vi lite mat och sen åkte jag till sofia w där kimsy linnea olivia emma linn sara h och ...ja tror inte de var nån mer :) vi kolla iaf på en as äcklig film med hajar, åååh den va helt cepe . lol nu sitter jag och kollar på ett hajprogram xd aja, imorrn kommer jag tvinga julia åka skridskor inne i stan :))))) puss hej
såhär snygg är jag just nu! pretty darn sexy ova theeeeeeeeeeeeeere!
over and out from caroline

heey guys!

heej alla underbara 3 bloggläsare , skämtåsido fast sant typ xd. hahah idag kom jag hem från fjällen med julia smolle och det var ju helt underbatr! vi hade jättekul och lärde oss grinda !!! :D:D:D (fast jag kunde innan hihihehehhihgug)
nu ska jag ner och käka lite mat, typ en bit kyckling. jacob kommer hem snart tror jag så de blir en film då tror jag! :))
fett gibb nu drart jag shingeling!
nån som ser mitt lilla onskefulla öga!?!
fett fräsch och nyduschad! :)) feels good
extremt osexig bild hahah. min chillar outfitt!

RSS 2.0