juste,

bara så ni vet kommer jag icke blogga något. vad är det för en idiot gör det på en semester?

goddagens, jag önskar er frun - en synnerligen trivsam eftermiddag.

haha david är så skön ju. :) eeh idag har varit en riktigt kul dag, efter skolan drog jag , anton, lydia, lollo och badade i slavlöten. det var as kul, vi ''lekte'' härrenpåtäppan ute på flotten och sola mycket och blablabla. eeh gissa vad som händer om 6 timmar och 15 minuter? jo då går jhag upp. klockan kommer vara cirka 4 (förhoppningsvis en bit innan) och då ska jag äta frukost, klä på mig och borsta tänder. sen sätter jag mig i taxin halv 5 och då bär det av till arlanda! :D åker sedan till maaaaaaaaaaaaaalta! :D:D:D sweeeeeeeeeeeet.
gaaash vad jag kommer steka, bada, shoppa. 3 viktiga saker i mitt liv. aja, nu ska det drogas dh och äta äpple.
aaaaaaaaaaaaaarkiv

bloggning på 3 min

tjatja, fan nu blev det precis 2 minuter innan jag måstee kubba te bussen. idag är det jumpa som börjar kl 8..suck. efter skoolan drar jag och badar med några männikisor! är inte säkert vilka än, men det blir väl nåt? :) 1 minut..
aja, shingeling. juste outfit = blå rutiga shorts och ett linne ed tryck eller tröjan med broderi på ärmarna? :) beslutsångest...
aaaarkiv

DETAILS OF TODAY


bilder kommer senare

har precis varit ute med smålek och hade piknik på en väg. fett g (: eeh vi lagadde pannkakor, hade ballerina, lindth choklad bollar och is te:) eeh tog några snabba outfitt bilder också, outfitten idag! :)
säger bara två ord.. sääääx ieeeee
puss, nu blire dh!

outfittan imorrn

blir väl jeans shorts och någon top, det är ju typ nån grej på facebook att alla ska ha jeans shorts imorrn, så hoppas att de har de så jag inte står ut. (dvs troligen kommer få en bw.. ooohohh)

jag vill bära bananer

unlike others
gaaaash, dö snygg. kommer köpas!!!

finingar

bild källa // tove
åååh gud vad jag vill ha en färgstark kuvertväska! helst i en stark/skrikig  röd // rosa // blå // grön // orange // svart. fasiken att de typ som jag vill ha är så dyra :( måste ha 300 kr till ett par skor jag ska köpa från hm också. damm it!

ingen blogg = skönt

tja, har inte bloggat sen igår kväll. sweet, har spelat piano hela förmiddagen och kollat klart på säsong 2 av desperate housewifes och gjort is-te. najs, ikv blire träning. nu ska jag gå och gratta min broder
i'm out!

myyyys!

nu sitter vi i soffan och chillar galet med massor av godis, bio popcorn, rotfrukt chips, bananer och nötter och annat skit :) vi har precis kollat klart på bridget jones diary, den är så sjukt bra det finns inte :D nu ska vi se på house och sen en några till filmer ;)
ahahha ful
ahahaha ful x2
heeeeeyd :)

bilder just nu, hos maria med hanna i skarpäng

chipmunk powwaaaa
söt
hi, my name is paul
bättre bild, jag och maria var i täby och köpte bio popcorn:)
charlie
de slavar framför kniven och avocadon och gör sushi åt mig..
'
charm
nu ska vi fortsätta göra sushi och sen ha film marathon:)

do what you have to, just not when i'm around

haha bjuder på dessa 3 gö snygga bilder..
ska käka lönsh nu, sen ska jag till maria i skarpäng och sova där. vi ska te täby, köpa bio popcorn, åka hem till henne, göra sushi och pizza och ha movie night :D hanna kommer också - sweet :D awsome, nu ropar mamma heeejdå.
btw, konserten blev as grym, kan ladda upp ett videoklipp sen när min video kamera slutar dampa..

ko precis hem

nu blire träning sen drar jag direkt till rönninge by efter och har konsert

risifrutti och pinnar

sitter jag och äter nu, sweet. idag var jag med mimmi alice och vilma i täbyoch gick runt i affärer. kände mig inte så jätte snygg direkt - inge smink, mjukis kläder och en vindjacka, ser ut som en kille i håret för det är så himla kort de första dagarna (sen brukar det bli bättre). aja, sen drog jag och träna och nu är jag hemma och ska kolla på desperate housewifes som jag inte hann se klart tidigare idag. sen ska jag käka och sen ha fredags mys hos issa med kimsy och sova där :)

subway!

har städat hela förmiddagen (slav) för avasa grejen. nu ska jag gå till tåget och åka till täby med bror. vi ska käka på subway innan vi lämnar in pengarna, sen drar han till filippa och jag går till min träning. sweet :) kommer inte blogga något, kommer typ komma 1 timma innan träningen börjar - aja, thats life :P

bara för att

jag bjuder på mig.. så får ni en haha video närjag sjunger your song.
går dock inte att stämma mig för eventuella hörselproblem
lägg märke till att jag rör mig väldigt mycket i refränger (haha) och bjuder till på ett leende i slutet..

:D

bilder på hotellet jag ska bo på i Malta :D

asså bilderna blir inte större men om ni går in här så kan ni se bilderna. de blir större om ni håller musen på de ;)
eeh längtar fett myckee! kollade väderprognosen om vad det skulle bli för väder. vi kommer får 2 st stek hela klarblå himmel - dagar. och resten är varma men lite monligt, fast man får ju färg ändå :)
längtar sjukt mycke! :D:D

en aning blondare :)

tjatja, kom precis hem från frisören nere i kyrkby centrum. har klippt håret och slingat :) sweet det är lite blondare nu :D trivs as bra med blont hår, och det har jag alltid gjort. så jävla najs :) haha fast nu märker jag att det blev blondare på ena sidan :P
här kommer outfittan :)
outfit  -
ballong kjol - monki
tröja - hm
ser ni att det är ljusare på ena sidan?
haha jag har alltid en tendens att göra något med håret när jag tar bilder
haha facelook.. grymma bilder va? ;)
heeydå nu ska jag fika med pappa, sen kommer väl isabelle om några minuter och vi ska hitta på något kul!

juste, har ju inte berättat!

imorrn fixar jag håret ;) ! eeh ska slinga det blondare och klippa till det och fixa och finslipa :) awsomenness;), och om några dagar drar jag till malta! sweet .
här är håret slingat och solblekt. bild tagen från Nice i frankrike, förra året. ååh ta mig tillbaka
sweet pussar:)

great strength comes with great responsebility

haha bara älskar de där citatet :) eeh inte så mycket att skriva, ska sova nu. simma as hårt idag - simma 2900 meter på en dryg timma. sweet, känner mig bra dåra ;) aja, godnatt!

vitt med rosa

byxor - vera moda
linne - monki
smycken - frankrike och ur&penn
Tjaabloggen :) idag har varit ännu en rolig dag, fikade på franskan idag och var ute vid norsskogen och åt ost, paté, baguette, mer ost, orangina, pinnar och ost. gissa om det var gott? haha synd att brieost ska va en 3dje dels fettt :( annars skulle jag käkat en hel ost haha..
efter det stannade jag och hanna, lollo,, anton, fabian och debbie kvar och hade ASKUL på lekplatsen :D
man blir aldrig för gammal för att leka..

snart hämtar rasmus mig och vi drar iväg och tränar. hare fint!

skolavslutnings kläder

loooove

papi kom hem med mat!

snabbmat från vallentuna ;) kyckling med couscous och mexikanst röra
sweetness
(skulle dock publiceras 2 timmar sen)

''ju mer sand som runnit genom livets timmglas, ju klarare kan vi se det''


när ja blir stor ska jag leva lyxigt

när jag är en rik kvinna i 20-åldern ska jag leva lyxigt! jag ska köpa en massa märkes grejer och snygga högklackar (som ser fel ut på en liten tös som jag) och as mycket väskor! och skor! och snygga klänningar och buissnes outfits!
checka den här bloggen, jag var inne på blogg.se för att kolla topplistan och det var någon rolig att läsa. då klickade jag på den översta , ''i was blown away''.
http://tildafingal.blogg.se/
läs bloggen! klicka på outfits! klicka på ''bags and shoes'' gaaaaaaaaaaaah jag dör.

ändrade planer

hmm.. blir inge bad hos faaabi för hans broder är sjuk så vi får inte komma in. och de e fett kallt ute och så, men jag och mimmi försöker få tag i julia lind med hon svarar ju inte ! fan asså.. hhaha men det kanske blir en chill dag idag då? ;) eller så kanske jag har mysdag med vilma och mimmi eller något. aja, nu snackar jag med folket shingeling!
det lutar mot film mys med vilma och mimmi. nu ska jag damsuga rummet. hejdå!
uuuuh gammal bild

här ska det stå en rubrik

eeh fan vad chill dag! får skjuts av pappa till fabian och där ska jag bada med några määänniskor. efter som typ ingen ''orkade'' åka till skavlöten eller kunde. s00ft, pappa kör mig typ vid halv 11 så har 1 och en halv timma kvar.. lite tråkigt efter som jag ska varken sminka mig eller fixa håret. och jag slänger bara på mig nånting engkelt (hur stavar men engkelt?? :O)

ska stanna vid ett ica också och typ köpa med mig något. en melon kanske?
hmm.. jag vet nog vad ni tänker nu. att de är piss väder och vem vill bada i det? :O men det är de som är grejen! :D det ska regna snart också! :DD sweet :)
nu sitter jag och snackar lite med mimmi och fabi :)
ahahaaha
trött..
ahahha

känner mig duktig:)

har jobbad ett litet tag haha. betonging på LITET, mne är klar med ett helt SO kapitell som vi skulle göra. men vi skulle göra två , så måste fortsätta nu :)
JUSTE, HAR INGEN SKOLA IMORRN! hur s00ft som helst?!?! därför ska jag till skavlöten med typ asmånga från klassen och bada! sweet:) eeh efter som jag kan sova länge imorrn så ska jag ta ett bad nu! det var typ 3 månader sen jagtog ett bad! :O altså, haha nej missförstå mig inte. men jag duschar och tvättar håret alltid på badhuset(meningen lät konstig..gramatiken altså) så jag orkar inte duscha hemma efter som jag gör det på badhuset (är ju där halva veckan) haha tog ett bad senast i februarix))
puss!



tack till

vilma, lydia, hanna, amanda, lollo,linda,fabian, anton, svante, dk, olivia, bella, emelie, mimmi, julia smolle och julia lind (nu har jag väl inte glömt någon) för att ni är så fina vänner. har inte mått såhär bra och varit såhär glad på länge.
happy girl

mjukis kläder på g

yees, eftersom det regnar och är trist väder är jag också trist och tråkig. osminkad brud med mjukisar, haha! fast älskar det ändå :) nu måste jag rusa te bussen shingeling
timelimit..

nu drar jag iväg och tränar

puss på er, vi ses imorrn kanske

kom på att bilden jag la upp i förra inlägget var jävligt ful,

lid med mig!

ut och röja i solen

nu ska jag tjäna ihop slitiga pengar till min klasskassa sak. måste tjäna 500 kr per termin för klassen.. så ska ut och använda saken och tabort all ogräs mellan våra plattor på altanen och hela skitet. så jävla slitit, men men - vem säger nej till 200 :- men det tar typ 3 timmar att göra allt. men börjar lite lätt nu :)
sen ska jag och mamma iväg till XXL i arninge och köpa golfskor, sen åker vi till vallentuna GK och äter mat. sen går vi 9 hål.
ingen uppdatering idag!
sooommar
ps. tack ofelia, du med:)

2-0

drog till ip direkt när jag kom hemma och kolla på jacob, när han spela med 93-orna. de vann med 2-0! woooho grattis ik frej p93-lag. eeh ska käka strax, skulle egentligen vara med julia smolle meen hon orkade inte vänta så hon drog te mimmi. sen skulle jag kolla bussar till mimmi men de var ingen idé att åka eftersom jag skulle vara där då i knappa 15 minuter.
imorrn ska jag först till arninge tidigt på morgonen med mamma och fixa golfskor och lämna tillbaka en grej på hm. sen ska vi spela 9 hål på vallentuna och sen dra hem. på eftermiddagen ska jag kanske vara med issa och sedan på kvällen ska jag träna. najs!

jag ser väldigt grön ut..

ena ungen skriker, den andra slåss

jag känner att vi är riktigt proffisionella och duktiga barnvakter.. haha vi har låst in oss i lydias rum. stackars lisann är där ute själv med barbarerna. vi har käkat och haft jätte kul. kanske ska sola lite senare också vet ej. alla har typ mens idag? lydia saknar rikard, lisann får damp på symaskinen och ena ungen gråter HELA JÄVLA TIDEN. fuck it, aja, ska vara social och dra mig tillbaka till den barbara värld utanför dörren
(say hello to steve)


jordens undergång

sker på en vacker dag? :D haha fail jag vaknade till låten på radion:
''who's gonna save the world toniiight, who's gonna bring you back to life''
''we're gonna make it right toniiight, we're gonna save the world tonight''
is it a sign? :O
som tur är blir man äl räddad då antar jag?
ska strax åka till närbypar och träna med pappa. sen sjuktsar han mig till svinninge där jag möter vilma och vi går tillsammans till lydia. haha vi ska vara barnvakt åt mini barn :DD LYDIA; PAX FÖR 4 ÅRINGEN!
hehe.. sen ikväll kanske jag hittar på något kul med smolle elller någt, vet ej. ha en trevlig undergång!
ett sådant oskyldigt foto

mina planer

för kvällen ser ut såhär:
  • hemma och chilla, käka grillat och massa annat gott.
  • tv + dator + chips = sant
  • tagga te tibble och hämta felix som har haft dansgrej :)
  • mer fredags mys
hade egentligen viljat vara ute och ha kul, är på värsta fest humöret :( måste vara instängd..haha nej, men smolle är hos serena och söver där, julia och mimmi är någonstans, typ med alice tror jag? eeh issa svarar inte  (som du aldrig gör..) och kimsy ska tälta med olivia och emma. :( faen dåra. aja, imorrn ser ut såhär ungefär:
  • vakna, äta frukost, fixa mig
  • pappa skjutsar mig till bussen
  • ta bussen till svinninge och vara med lydia och vilma :) s00ft, JÄTTE FINA TJEJER och myyycket kärlek till dom (vilma lydia, känn er träffade)
  • haha vara barnvakt åt 2 söta ungar på domedagen och världens undergång x) fast det är ren bullshit!




ego

a closer look

på outfittan med bättre bilder
stil
facelook

ska kolla när tåget går nu, sen käka lite och sen pallra mig ner till tåget. ska trääna sen taggar jag hem igen ;) imorrn drar jag till svinninge!!! äälskar svinninge så sjukt fint där :) va mitt andra hem där förut men .. jaja saker har förändrats. puss och kram ha en fin dag :)
juste, fan va skönt väder! stod att det skulle bli regn + molningt + 12 C :0

looken

snabba bilder, måste rusa
jacka c- diddi
byxdress - frankrike

då är det dags för ett litet inlägg tycker jag...............:)

hejsan hejsan folket ! :) idag har jag varit i skolan och sen drog jag och mimmi te täby och mötte upp smolle. sen drog vi tre till hemköp och köpte lite att äta, sen tog vi 15on till skavlöten (slavlöten julia?) har varit där i 4 timmar ungefäär. så sjukt kul hade vi! :DDD as roligt, för bastun och duscharna var också öppna.. :D detta lyckades vi åstakomma idag:
  • ta slitz bilder
  • ta sönder ett fönster
  • bada (då menar jag inte doppa kroppen, vi lekte och plaskade i vattnet och doppa huvudet osv..)
  • välsigna mig, smolle och mimmi i bastun..
  • konstant skrika ''JAG ÄR REKTUM'' haha..
och mycket mer! haha hoppas mimmi laddar upp alla roliga/''lyckade'' bilder x) bilder säger mer än tusen ord ;)

nu sitter jag och skriver en ny låt/sång med gitarren. känns så skönt att man har tid för sånt utan att stressa och skit :) hejdå trevlig dag! :D
btw, hade en grym outfit idag, nämnligen min /army inspirerade kavaj - hm / lätt gul topp (blus/linne) med dekorationer på - vera moda / uppkavlade mörka denim jeans - jc / vit-blå randiga låga race marine skor (basic) - stadium /

men orkar inte lägga upp bild för nu har jag shorts och mjukis tröja på mig!

<3 cyberlink youcam <3

p-p-p-popcorn

haha jag stammar som min svenska vikarie ca$hman. nu sitter jag framför tv:n med jacob och popcorn :D my favourite:) imorrn drar jag och smolle och kanske några mer till skavlöten och badar :D kommer bli piss kallt men whatt the heck :) hmm.. imorrn måste jag altså ha med mig myskläder men jag tror jag kommer ha ett par mörkare denim jeans till en gult linne/blus med min amry kavaj över och vit-blå randiga låga skor :)
kommer nog inte blogga så mycket heller.. hmm jag suger verkligen på att blogga ibland. HE-HE-HE

just nu
puss och kram någonting med en ram. btw så kollar jag på doomsday, men nu ska jag ckecka min facebookch kolla lite bloggar
17:3.

outfit 18052011

(minus strumpebyxor)
kavaj - bikbok
linne - monki
shorts - åhlens
väska - sydd själv

idag har varit en finfin dag för vet ni varför? de var typ fett varmt! :O as skönt ju att man inte behöer frysa i skolan + att jag inte blev tillsagd om mina förkorta shorts ;) härligt! :D nu ska jag ta mig något att käka och sedan pallra iväg te tåget och träna. sen komma hem och chilla, Kanske göra poopcorn och kolla på film? sjukt skönt ju att man inte har några läxor eller prov som man måste plugga till :)

Carro!

Leta upp mig ! <3 /// smolle

take the lead

har jag precis kollat klart på. min favvo film! har sett den flera gånger och älskar den lika mycket varje gång :D ska sova nu och ta bort smink och skit, heeeejdå
sag inte att bilden var ful förns nu, och har laddat upp den så nu pallar jag icke byta? ;D

julia, bara du som fattar


ahahahahhahahhahaha.,

nu ska jag kolla på desperate housewifes, äta mat, sen tagga te vallentuna!! :) s00ft fast de e inge najs väder :(
hade på mig mina nya mocca shorts idag med massa smycken och en blå-vit randig puff-ärmad tre-kvarts tröja

have a nice life

bilder........................................




























By: Julia Smolle

Har mått piss hela dan så jag har inte haft ork att blogga ALLS! och är verkligen emot tidsinställda inlägg så bort me dom!

Men jag sket i sjukgymnastiken iallafall. Har så sjukt ont!
Fast jag hade ork till att slääpa hit carro iallafall  he-he-he


Men nu ska vi ta lite bilder, byee!



ni väcker mitt självförtroende

tycker det är så himla onödigt att bråka. det är verkligen sjukt onödigt och när man inte ens har gjort något, och får skulden ändå. när man sprider ord vidare så är det lätt att det förstoras och överdrivs, vilket klart hände i detta fall. Ändå så väcker ni mitt självförtroende på ett positivt sätt.. hur?
vid dessa tillfällen märker man de vänner som förljer andra och de som inte gör det
Ta er en funderare.
ps. jag nämner inga namn! tänk på det

matchande

hhmmm, har en röd tröja och en gul topp under, najss. ska göra popcorn och chilla, sen göra klart min engelskaa grej. hejdå
jag känner att mina kariktaristiska kissie drag kommer fram

te och hockey = min söndag

+ engelska plugg.. :( har knappt kommit helften av min historia och den ska vara klar imorrn .. -.- men vi hörs imorrn kanske, puuusss

Chll i sängen

Gu va fel de dqär låter... Men är hos min kusin nu och vi har precis käkat as god buffe med bl.a. Ost och broccoli och skink paj,melon,jordgubbar,tandori kyckling spett, sallad,oste r ,bröd,kallskuren skina, annanas, vindruvor, lax,pastasallad,såser och en massa mer!! Snarare ska vi äta e,fterrätt också och öppning av presenter. För er som är efter så har hon konfirmerat sig.jag bloggar på min farbrors iPad, Gud vad ja g vill ha. En sån, de är ju as sköna!! :d hmm därför skriver ja typ sär..! Nu ska vi väl chilla lite till :) ha en fin dag, fan sen när vi ska åka hem till stockholm så måste jag sitta i bilen jätte länge, :( snarare 6 timmar.. Hejdå!!

kolla mitt nya hår!



/julia

hmm.. smolle vi kan phonebada, är dock 6 timmar från stockholm..

:) love you ändå fan vad vi ska bada i spöregn på tisdag!! :D kommentera om ni vill hänka:) är i lidköping och mina kusiner är här också :) altså nu ska jag  ha facesex med smolle. btw hon färgar håret blont nu! sen rött..
hon vill framhäva hennes karikariktiska ginger drag..
puss!

MILF

carrrro är en milf.... PUUSPSUSSSPUSSPUS PUSSY

puss carro, o juste! du o jag ska bada i morgon vid skavlöten, puss


/ julia smolle


i skolan med funny people

hej hej, börjar om 5 minuter. hahahhahahha har haft skit kul, jag och anton bärde runt hanna i skolan utan att släppa ner henne i typ 15 minuter haha vi bärde henne up och ner för trappor x))) eeh kommer nog inte blogga under helgen efter som jag ska bort. alice kommer hem idag också från spanien! härligt härligt :) hej då nu måste jag kila puss!

mina tomater har växt jätte mycket!

:D woohooo satte tomater förra veckan som vi hari en genomskinlig låda i ett solfönster i köket. och dem har växt jätte mycket ! :D kolla, bilderna är tagna igår
kollar på tv och äter chips, det var länge sen jag chillade såhär mycke :D efter skolan idag så drog jag till täby och shoppa med tove och issa. köpte nästan en as söt top men beslutsångesten tog över. köper den nästa vecka kanske!
hejdå nu måste jag ha mer chips :D

DETAILS OF TODAY


SNART SKA JAG TA TÅGET TILL SIMNINGEN, oj caps lock. eeh tränar från 6 till 8 sen blire plugg så blir inge mer uppdatering nu :) ha en finfin dag :)

inköpen

shorts - stadium (four D) 299 :-
tennis skjorta - stadium (four D)
och en likadan i blå - stadium (four D) två för 399 :-
närbild
jag gillar ryggen på klänningen
klänning - hm 99:-

dagens värme = klänning

siste bilen ser man lite av min härliga solbränna! ..not, haha fick linne och bh streck..:)

idag blir det klänning från indiska med en jeans bolero. pallar inte fota DETAILS OF TODAY för har lagt undan kameran nu, men ni ser väl hur jag ser ut? ;)

tar bussen idag som går 42, men måste gå ner och fixa väskan och så om 7 min :) ha en fin dag, idag blir det varmt!

popcorn

ska jag göra nu, :D . idag har jag varit och badat på skavlöten med polare(amanda, lollo, hanna, victoria)! hade jätte kul :D vi bada och så men det var ju lite lustigt i början för alla 8or i min skola hade orientering där, ser man några i skolan springa runt i bh och trosor ..:O
ska plugga lite science nu och sen tagga te vallentuna, hinner inte fota grejerna! :(
puss :)

shoppingen idag

blev golf kläder! :D men har inte (haft) tid att ta foton och sånt för har sån jävla fullbokad vecka. och jag vill ta bilder med systemkameran för det blir mycke finare då när man ser alla söta detalfer och sånt. men imorrn har jag orientering på skolan och slutar säkert 2 eller nåt? men börjar kl halv 9 ''/ såhär ser min vecka ut
mondag: avklarat!
tisdag: orientering, plugga science, golf
onsdag: rusha till simningen, science om jag hinner
torsdag:science prov.. filma med engelska crew.
fredag: skippa simningen för åker till lidköping (till min kusins konfa)
lördag: lidköping
söndag: lidköping, kommer hem.
börjar bli rädd att jag inte kommer hinna klart med klänningen :( :O får öka takten men har ingen tid !! hatar stress..
måste sova nu godnatt

dagens citat


Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt.



7kt trött

så går ocdh lägger mig. efter skolan drod jag och DD te ica och köpte glass :D as gott, sen gick jag på spirometri test i kyrkbyn för astma saken och mina värden var bra :D över normal sträcket hallå ;) sen köpte jag och papi bullar på kardemumma, fast jag käkar min senare för är as mätt. ska lägga mig och vila sen drar jag och pappa te täby centrum ;) får se om det blir någon shopping, kanske kanske inte
hejdå!
gillar bildbristen altså

yes i've been beaten black, but when i come back - i wont go

sitter och dunkar amy whinehouse på hög satsnivå :D hehe basen och allt är ju där ;) nu ska jag göra mig iordning. slutar 13.30 idag ! :DD aja, måste skynda mig lite nu börjar redan bli nervös ;p
btw så hhar jag piss ont i armen och foten och knät.. haha kommer se handikappad ut när jag springer ;PP

9 km imorrn

imorrn ska jag springa 9 km (för det är sportsday), och jag har typ problem med foten och hälsenan :( vill verkligen springa och få en bra tid!! aja, får se hur det går ''/ eeh idag efter jag david adam och jacob hade ''filmat'' (det blev mest dega i Adam's säng) så drog jag till julia lind, hon bor ju precis bredvid adam ;d haha lite random sådär :D men sen mötte vi den andra julia vid bussen och vi var hemma hos julia och gjorde latte och satt vid poolen och njöt av solen. hehe + att jag åt mycket av en skit god kaka som julias låstas mammas mamma hade gjort :P
imorrn har jag sovmorgon till halv 11! sweet :D
bild på mig och alice, saknar den där sparven som tusan!

Mobilblogg från Adams pl@ce

Är hos Adam nu med David och Jacob, jag och Jacob degar i Adamssäng medans David och Adam slåss över datan för att spela minecraft. Så sjukt jävla tråkigt dedär spelet är!! vi ska egentligen filma men ingen orkar typ;ff var i Sollentuna centrum med mamma och vi fika och så och shoppa. Jag köpte en klänning och.. Aa ja tror de bara var det ;o haha men alla kläder och skor och bikinis på HMS' hemsida hade inte kommit ut i butik så de va inte jätte kul . Aja ska vara social nu hejdå!

solllentuna centrum

ska dit med mamma nu och kolla på skor, bikini, kläder mm. soligt idag så drar på mig shortsen. palla ha jeans när man ska testa kläder och sånt :O aja, puss hej
brunis!

the girl next door

ska jag se på nu, det är en komedi/drama/romantik. men Adam har sagt att den är as bra så jag tar hans ord haha :) eeh gud idag på ip var det helt hysteriskt! jätte kul verkligen! :) var med emma och kimsy så träffade vi issa och tove och elin och vi hade jätte kul! haha najs, as kul för dalkurd's klack var fett satsiga, haha de hade hela jävla kurd släkten som tog upp mer plats än en hel läktare och de hade trummor och skit och mikrofåner. xddd haha. sen drog jag och emma hem te kimsy och karro kom också, sen drog emma, sen drog karro. men innan karro drog så lekte jag och kimsy och karro (mest jag naturligvis haha..) med kimsy's granne teo :D han är typ 3 år och är verkligen sjukt söt. haha han ler busigt HELA tiden xd
aja, ska kolla på filmen nu - när den är klar dvs. ha en fin kväll!


dagens citat

''vissna blommor ljuger inte''

nu taggar jag

till kimsy och möter emma också. wohooo tagga in för A-lags match :D

haha kines, min mun blev snee :p

schtekat i solen

tjatja, har typ legat och schtekat i solen i en timma eller nåt? :) var nere och kolla på jacobs ftbolls match också och har tränat på morgonen och blablabla. eeh senare om ty p en timma är det A-lags match nere på IP så då  drar jag ner igen. ska nog sy lite och så och schteka lite till :)
hare gött

börjar synas lite nu också :D

kreativitet/S T R I P E S

min cheap monday skjorta

mihave2g1

799 :-
399 :-
299 :- (L O V E)
399 :- (men de röda var sååååå mycket snyggare)
aja, ska chilla vadare. ha en trevlig kväll heestar, L O V E /Caroline

fredags mys med Caroline

issa pallade inte åka från erikslund hit och kimsy var sjuk så hon fick inte komma hit :( aja, älskar faktiskt att sitta själv på fredagar/helg kvällar - för att när jag har eget fredags mys är det alltid detta som gäller:
  • sitta i soffan
  • myskläder på
  • tv:n på
  • blogga/facebooka eller kolla på film
och ibland blir det chips/godis/popcorn till - som jag har nu! :D
juste nu ser läget ut såhär:
  • popcorn
  • myskläder
  • läsk (cola)
  • twilight på tv
  • datan i knät
  • sitter i soffan
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
nu är allt som det ska! :D (najs där att jag hamna i fokus)

dagens citat


''Charm är att få svaret ja utan att ha ställt någon bestämd fråga''


kreativitet/blommigt

Först i blomstren finner roten sin förklaring.

:)

hey soul sistaaaa :) vad gör alla? jag kom hem ett tag sen och ska snart käka. alice ringde mig nästan precis från malaga i spanien. haha en intensive konversation! ;)
issa kommer hit ikväll (och kanske kimsy också) och vi ska ha mys kväll! najs, dvs film och popcorn/chips/godis etc.
oops hade glömt att publicera inlägget :P

inget speciellt

tjatja, kom precis hem. satt och vänta fett länge på hagmo och sen kom adams brosha och hans kompisar och hämta oss med bildenY bra, för orka ine gå och nu behöver jag inte gå te täget, hinner med bussen! :D
idag hade jag inget speciellt på mig, tog bara något och orkar inte ta bild - suucker''s nu ska jag göra mig en senaps/majonaise/skink macka på longongrova. puss hej

happy

dagens citat

''alkohol löser inga problem, men det gör inte mjälk heller''


Fight for You're Happiness


dagens citat

''asch vad du är tarvlig! din dumsnut''
FY!


LOVE

detta är min nya bikina! eller aa, ska bli! sjukt snygg, kommer definitift köpa den. men måste göra det snart innan alla börjar ha den.. :)
överdelen kostar 129 kr
underdelen kostar 99 kr
LOVE

ps. Maria , hihi taaaaaack söte du:)
du och jag + japan = sant!!! :D <3 (forever 21)

DETAILS OF TODAY


looki

kom hem ett litet tag sen från stan. gud sista grejen vi gjorede var så SSJUUUKT kul! herregud jag skratta så jag dog. det är en film vi gör som engelska project, och en del i det var att stå på plattan och dansa till B.Y.O.B låten (altså våran grupp kom på det). hahhahahha så sjukt kul, David, Jacob och Adam dansar hardcore och david-dansen mitt på plattan när ALLA glor. och precis när de hade börjat kom det typ ett gigantiskt gäng med tjejer som stirrade på dem. hhahaha när filmen är klar kanske jag lägger upp en video.
iallafall, såhär såg jag ut idag


(har inte hunnit fixa mig här)
jeans - crocker, jc
tisha - hm
schal - jc
strumpor - haha skoja
facelook - plattat hår och smink


Hxhucl lohökåkjddav

Sjukt irriterad skrev as långt inlähggg så bara försvann det!!! Hemavan sent, är i stan hekdå!

ungspannkaka

har jag precis käkat. sjukt gott när man är hungrig, har tränat sönder seriöst :O har säkert fått en muskel bristning i axel för det gör ont när jag simmar :( eeh nu ska jag och mamma sy lite på klänningen och gå igenom lite matte för att jag har prov på fredag. fast algebra (som jag har prov i) är ganska kul.
£17.70
£13.40
£17.75
£18.80
£14.75
£8.99 (kofta)

£8.99 (kofta)

£4.99
£27.80, loooooove
£19.75
forever21
Min kompis Maria har så sjukt snygga kläder och blablabla så fick jag ett tips på sida :) ååh önskar jag kunde åka med henne til japan någon gång och shoppa.. aja, nu ska jag ner och plugga. godnattt i förskott!'

the future seemed so bright

ska strax tagga till bussen - ska iväg och träna mellan 6 och 8 men bussarna går ju bara en gång i timmen här ''/
men idag hade jag iaf sjukt brottom och var verkligen SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR trött.  inte bra, inte bra. men det blev satsiga mjukiskläder ;) not det var min gigantiska skol tröja och ett par lila mjukisar. aja, ska rusa iväg nu. pussar :)
dagens doft: svett... nej jag skoja men hade ingen
dagens humör: trött
dagens planer: träna
dagens människa: olivia pålsson, allt ska ordna sig ska du se (:

kom precis hem!

kom hem för cirkus en kvart sen, har varit i vallentuna och spelat golf mellan 7 och 8. sen skulle jag få skjuts hem men det var någon fest där så philip och garry behövde stanna kvar och blablabla, fick sitta på en stol i 2 timmar haha x) men det belönade sig med en tallrik med överbliven mat :D sjukt gott var det! aja, nu ska jag gå och lägga mig, lång skoldag imorrn + att jag ska träna mellan 6 och 8. shoho liksom .. :) aja, ska väl bli skönt. men nu måste jag verkligen sova godnatt!

DETAILS OF TODAY

fick värsta rycket idag så tog fram systemkameran :)

DAGENS

facelook
alice gjorde en as snygg fläta på mig idag!
mina ögon,  jag gillar på gigantiska finne mitt i pannan asså. haha ser ju indisk ut :D
från ett annat perspektiv
dagens smycken
hmm ganska kass bild men orka inte ta en ny x)
shorts - åhlens
strumpebyxor - hm?
stickad tröja - jc
dagens doft: daisy by marc jacobs
dagens humör: as glad/bra humör - jätte bra dag i skolan :D hade kul och var jätte glad HELA tiden
dagens planer: dra te vallentuna och spela golf
dagens människa: Osama bin Laden - bra att han är död (fast fattar inte varför de sköt honom direkt, ag skullle torterat honom i flera år osv osv..


- D A G E N S C I T A T -

''när man försöker rädda någon blir det ofta att det är en själv som behöver räddas''

att det ska snöa i M A J är fan inte okej

sriöst nu kan det inte börja snöa!? + att det är 0,5 grader ute :OOO va är det här jeklans kommunist land :(
aja, ska göra mig iordning nu hejdå pussar.
bild från doppa-sig-i-snö-springa-in-i-batsu kvall.. haha tänkte slänga in en liten bjud bild :)

just nu (ledsen för den kassa bild kvalitén)


beneath the surface

update: har kommit hem från gitarren men hade glömt nyckel så blev utelåst.. aja, mamma kom to the rescue :D hehe så behövde inte vänta så jeklans länge. nu ska jag gå ner och äta middag - vilket blir kvälls macka och te - sen ska jag upp och skriva klart min svenska novell som ska in imorrn och plugga lite matte. fast ne blir nog mest svenska.. men jag har skrivit 1,5 a4 papper för hand på min novell men sen efter halv så gjorde jag en ny för tyckte inte om den. hmm.. ja såkan det gå (om inte kondomen är på).

would you catch me if i fell from a bridge? or would you just wait until i hit the ground

you choose

kommissarie späck

är typ sjukt grym :D jag och julia sitter och kollar på den nu, vi hade våffelkalas förut också med glass. najsss ni får läsa hennes blogg vad vi har gjort för pallar inte skriva mer hejdå puuuuuuuuuuuuuuss
www.juliasmolle.blogg.se

looken

linne - ginatricot
linne under - hm
jeans - jc

sneak-peak

en liten sneak peak på min klänning som jag ska ha på min kusins konfirmation som är om 2 veckor. den kommer inte ha några axlar, urigning, sluta före knärna. till den skulle passa perfekt med dessa skor, men får inte ha dem :( skulle passa perfect till typ någon snygg ring och skorna och ettt silvrigt smalt diadem

väntar på att min mat ska bli micrad

är fortfarande hos mimmi med jullia, vi har gått te centrum och köpt fardig mat och läsk. vi har haft jätte kul haha vi rulla in och i stora täcken och hoppade som micheline gubbar på studsmattan. hehe vi brottades och hade jätte kul. aja vi ska kolla på film strax hejdå

julia smolle dreglar på mimmi..

är hemma hos mimmi med smollee. vi har kollat på film och fick frukost av mimmis lsuper snela mamma, hon gjorde croiassanger åt oss med choklad i. naaaaajs. julia kisar med öppen dörr och shit vilken stråle! seriöst jävla vattenspridare :O igår blev det en förvårdadsvärt lugn valborg :o whatwhatwhat liksom? aja, det var typ smockat som sillför packningar där och vi träffade massor som vi kände. eeh sen sov vi i den stora dåubbel sängen och hehe..
nu ska i snart käka lunch eller nåt. ikväll tränar jag och kommer hem sen t så blir typ ingen uppdatering idag :) heeejdå
btw mimmis kattungar är dem finaste!





söööööta!


RSS 2.0